Inter Metallum

Inter Metallum

Een jong en modern bedrijf die gericht is op het vervaardigen van metaalproducten uit plaatmateriaal. We ontwierpen hiervoor een logo en diverse huisstijlmiddelen. Zowel op de website als in de flyer moest het productieproces helder in beeld worden gebracht. Hiervoor is een infographic ontwikkeld.

 

Ik heb de samenwerking met Dieto als zeer prettig ervaren. Bij de start heb ik snel een heldere offerte gekregen. Het vakgebied waarin mijn nieuwe bedrijf actief is, was voor hen in eerste instantie onbekend terrein. Door vanaf het eerste begin goed te luisteren en de juiste vragen te stellen hebben zij zich echter goed en snel in weten te leven. Dit was vanaf hun eerste opzet duidelijk zichtbaar.

In zeer korte tijd zijn mijn wensen en doelstellingen omgezet in een product op maat. Het proces werd gekenmerkt door regelmatige en efficiënte tussentijdse afstemmingsmomenten. De beschikbare tijd tot de afgesproken opleverdatum was beperkt. Toch is deze door hun inzet en strakke regie gehaald!

Mariska en Jochem hebben mijn boodschap en wensen perfect weten te vertalen naar een concreet concept in beeld, tekst en grafisch. Daardoor heb ik hetgeen gekregen waar ik vooraf op had gehoopt. Daarvoor lof en dank.

Edwin-Paul Wichert – Inter Metallum